Diode laser en wax

Bij DAVI-Skin & More kun je terecht voor verschillende manieren van ontharen. Waxen met Lycon waxformules en definitief ontharen met de Diode laser Klik hieronder verder voor meer informatie over de technieken.

Het verwijderen van ongewenst lichaamsbeharing is tegenwoordig gemakkelijk en laagdrempelig. Bij DAVI Skin werken we zowel met wax/hars om de haren tijdelijk te verwijderen en tot een mooi glad resultaat te komen. De wax-behandelingen worden meestal om de 3-4 weken herhaald. De haren moeten hiervoor wel voldoende lengte hebben (circa 4 mm.).

Ook hanteren wij de meer definitieve manier van ontharen met de Diode laser Hierbij ontharen we duurzaam met langdurig resultaat voor vele jaren en soms zelfs voor altijd. Wij werken op huidtype 1 t/m 4 qua pigment (Fitzpatrick) met onze Elits808

Diode laser ontharen
Een stukje uitleg:

  • Wij werken met de nieuwste diode laser op de markt, deze laser is bij het juiste gebruik (en daar kunt u natuurlijk van op aan) volkomen veilig (medisch CE gekeurd) en ook zeer efficient voor het verwijderen van overtollig haar, we warmen de haarzakjes op tot ca 70 graden waardoor de haarcellen beschadigd en uitgeschakeld worden.
  • De diode van 1250 watt en de zeer gerichte laserstralen komen op 810 nanometer diep genoeg om de haarzakjes te kunnen uitschakelen en door de zeer koude kop (-7) zijn de prikjes en warmte minder voelbaar en pijnlijk.
  • Omdat haren in fasen groeien heb je wel altijd meerdere behandelingen nodig om tot een optimaal resultaat te komen en dat betekend dat je gemiddeld elke 6 weken langs komt voor je volgende behandeling,
  • Omdat haren in verschillende fasen groeien en wij ca 15-20% van de haarzakjes volledig uitschakelen per behandeling heb je gemiddeld 8-10 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat.
  • De apparatuur werkt selectief op pigment dat wil zeggen dat de haren donkerder moeten zijn dan de huid, ook op een gebruinde huid is de behandeling minder effectief, voor de behandeling dien je minimaal 2 weken uit de zon te blijven met het te behandelen gebied.
  • Meer weten? neem contact op of boek een skincheck we vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.