Cosmetisch arts bij DAVI-Skin & More!

Als gerenommeerd huidinstituut willen wij het beste voor onze gasten en werken wij samen met Dr Irene.

Zij is een ervaren cosmetisch arts die een aantal keer per jaar op onze locatie in Dordrecht aanwezig is voor de behandeling met veilige afbreekbare injectables en botox. Irene heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht en is lid van de NVCG. Ze is tevens in het bezit van een KNMG registratie.

Kwaliteit, precisie en betrouwbaarheid, dit zijn de belangrijkste factoren in het werk van Irene. Het gewenste effect bereikt ze door samen met de cliënt een haalbaar en reëel plan te maken. Het mooiste op de manier die bij hen past, schoonheid is immers voor iedereen anders.

Het injecteren van fillers brengt volume terug in het gelaat. Deze behandeling is een mooie oplossing voor ingevallen wangen of wallen onder de ogen. Het resultaat is een natuurlijke lift van het gelaat zonder snijden of littekens. Een veilige behandeling.

Overactieve spieren in het gelaat komen tot rust met Botox. Botox word ook wel gebruikt voor het verminderen van overmatige zweetproductie onder de oksels of in de handpalmen, tevens is het een veelgebruikt middel voor het tot rust brengen van onder andere de fronsrimpel waardoor deze zal verminderen of zelfs geheel zal verdwijnen hetgeen een frisse en uitgeruste look geeft.

Advies op maat

Tijdens een consult bespreekt Irene met jou wat de belangrijkste wensen zijn of wat je als storend ervaart. Ook kijkt een goede cosmetisch arts naar de contouren en verhoudingen in je gezicht en naar de conditie van de huid. Alleen op die manier krijg je een advies dat bij je past en kun je een weloverwogen besluit nemen of je een behandeling wenst en welke behandeling het beste bij je past. Wil je meer weten of een advies op maat? Neem dan contact met ons op: 078-6136476.

Voor tarieven van Drs Irene zie de prijslijst.