Nimue Healthy Skin Program bij DAVI City Spa

Met het Zuid-Afrikaanse merk Nimue van Dr. Aubrey Parssons richten we ons op het gezond maken van alle huidsoorten en hiermee het voorkomen een groot deel van de extrinsieke huidveroudering. Onder andere door het gebruik van transdermale werkstoffen zoals (fruit)zuren, retinol, vitamine-c en hyaluronzuur. Maar ook preventie tegen UV-veroudering door het gebruik van zonnefilters, je krijgt altijd een advies op maat voor jouw huid.

De focus van deze nieuwe generatie cosmetica zijn behandelingen en peelings die het vermogen van de huid stimuleren en beïnvloeden om de huidconditie te verbeteren. De behandelfilosofie richt zich met actieve ingrediënten op huidverjonging, herstel, anti-oxidatie en zonbescherming.

Met zuren maken we de huid actiever, roziger, zachter en fijner van structuur. Wij hebben vele mogelijkheden, welke ook volledig worden afgestemd op jouw huid, wensen en huidbehoeften.

Starterpakketten

Voor elke huidindicatie zijn er starterpakketten zodat je voor een betaalbaar tarief alle producten van het Healthy Skin Program kan uitproberen. Er er is een scala aan behandelmogelijkheden en peelings om de huid optimaal in conditie te brengen.

“Feel the difference from the start. See the difference with visible results.”