Huidtherapie

Huidtherapie
Huidtherapeute Laura

Huidtherapie bij DAVI-Skin & More!

 

Cosmetique Totale werkt uitsluitend met HBO-geschoolde en BIG-geregistreerde huidtherapeuten, die tevens lid zijn van de beroepsvereniging NVH. Zo maken wij het mogelijk dat je voor veel behandelingen in aanmerking kunt komen voor vergoeding door de zorgverzekeraar.

Voor de behandeling van bovenstaande huidklachten maakt de huidtherapeute gebruik van de meest vernieuwde behandeltechnieken, zoals eMatrix-technologie en het Elos-systeem.

e-Matrix

De eMatrix-technologie is de nieuwste laserbehandeling voor gezicht en hals uit Amerika. Perfect bij huidverjonging/-verbetering, maar ook hét wapen tegen acne littekens.

Wat doet de e-Matrix?

Met gefractioneerde radiofrequente energie (RF) worden er in de diepere huidlaag nieuwe huidcellen aangemaakt, die een hogere spankracht hebben dan voorheen. Deze nieuwe huidcellen zorgen daardoor voor een liftend effect. Daarnaast laat de e-Matrix nog eens extra warmte achter in de diepere huidlagen, waardoor collageen en elastine in een verhoogd tempo worden geproduceerd. Zo wordt je huid niet alleen verstevigd, maar ook gladder. De behandeling biedt dus ook een ideale oplossing bij acne littekens.

Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van laser of lichtenergie, is de behandeling met e-Matrix uiterst veilig en geschikt voor alle huidtypes. Tevens wordt de behandeling uitsluitend door een HBO-geschoolde en kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeut van Cosmetique Totale uitgevoerd, zodat je altijd van professionaliteit gegarandeerd bent.

Voor wie is de e-Matrix-behandeling geschikt?

De e-Matrix is bij verschillende huidklachten inzetbaar. Rimpels, kraaienpootjes, acne littekens, grove poriën, pigmentvlekken, huidveroudering, vale teint, littekens, ouderdomsvlekken, rokershuid en zonbeschadigingen zijn verleden tijd na deze unieke behandeling. De e-Matrix is veilig bij alle huidtypen, van een blanke huid tot een negroïde huid.

Ook het Elos-systeem van Cosmetique Totale helpt je bij het verwijderen van vervelende huidklachten. Zo zijn overbeharing/ongewenste haargroei, pigmentvlekken en couperose verleden tijd met Elos.

ELOS lasertechnologie

Het Elos-systeem is een unieke behandelmethode vergeleken met voorgaande lasers en IPL-behandelingen, doordat Elos gebruik maakt twee energiebronnen, namelijk lichtenergie en radiofrequente energie (RF). Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt om niet alleen zwarte haren te behandelen, maar ook blonde, grijze, rode of bruine. De haarzakjes in de huid worden door de energie vernietigd, zodat er geen nieuw haar meer kan groeien. Ook maakt deze behandelmethode het mogelijk elk huidtype te behandelen, van een blanke tot een negroïde huidskleur. Het enige wat je tijdens de behandeling voelt zijn kleine prikjes. Na de behandeling kun je de dagelijkse activiteiten gewoon weer voortzetten, zonder dat je er iets van ziet. Evenals bij de behandeling van couperose of pigmentplekken.

Interesse?

Ben je nieuwsgierig geworden en zou je graag willen weten welke behandeling bij jou mogelijk is? Vraag dan nu bij DAVI City Spa een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan met één van de huidtherapeutes van Cosmetique Totale. Zij kunnen precies vertellen welke behandeling bij jouw huidklacht geschikt is en of je in aanmerking komt voor vergoeding door de zorgverzekeraar.

Meer info op:  Cosmetique Totale