DAVI Healthy skin program voor huidverbetering

“Een gezonde frisse huid is een kwestie van de juiste dingen doen en laten.”

Ben je op zoek naar doelgerichte verbetering van de huid dan nodigen we je graag uit voor onze skincheck. We maken dan geheel kosteloos een huidanalyse en leggen je uit wat jij kunt doen om jouw huid gezond en vitaal te maken én te houden.

Preventie

Onze kracht zit niet alleen in het herstellen en oplossen van huidproblemen maar ook in preventie en het geven van advies voor de juiste verzorging van jouw huid, ook voor thuis. Wij bieden hiervoor een aantal hoogwaardige behandelingen en gebruiken alleen de beste producten zodat we samen het optimale effect voor jouw huid kunnen behalen. No nonsense en doelgericht.

Kennis en veiligheid in combinatie met zichtbaar en voelbaar resultaat zijn onze passie en expertise. Onze medische kennis (dermatologie voor schoonheidsspecialisten, basis en vervolg) zetten wij in voor het herkennen van huidaandoeningen en indien nodig kunnen wij gericht doorverwijzen naar huisarts of dermatoloog.

Verouderen van de huid

Zon, milieuvervuiling, roken, alcohol en overmatig suikergebruik, maar ook bepaalde medicijnen zorgen voor vroegtijdige veroudering van de huid. Huidschade is soms nog geheel of deels te voorkomen en te herstellen door bijvoorbeeld het verwijderen van ongerechtigheden, pigment, vaatjes en rimpels, maar ook door het verfijnen van grove poriën en het herstellen van het vochtgehalte van de huid.

Samenwerken voor een gezonde mooie huid

Door de huid goed te behandelen en te beschermen is schade te voorkomen.

We gaan graag samen met jou aan de slag om jouw huid optimaal te verzorgen waardoor je minder snel zal verouderen en nare huidschade voorkomt. Samen streven wij naar een langdurige frisse look en een gezonde huid.

Onze begeleiding

Wij nemen de begeleiding van jou als klant zeer serieus en zijn zeven dagen per week bereikbaar voor jouw huidvragen of als je advies nodig hebt. We werken samen met meerdere huidprofessionals zoals een huidtherapeut en een cosmetisch arts voor een zo breed mogelijk aanbod van huidverbetering.

Let’s grow old gracefully, fresh and healthy!

Huidproblemen