Vivian de Rijke-van Goethem

AGB code: 89100340

Skinregister: 200041

Eigenaresse sinds 1992

De huid is mijn passie, en ik doe niets liever dan mijn clienten begeleiden naar een gezonde huid. Met persoonlijke aandacht, kwaliteit en een onderbouwd advies help ik je graag op weg naar die mooie huid.
Ik lever bij voorkeur maatwerk om de producten en behandelingen af te stemmen op jouw huid, optimale huidverbetering, volledig passend bij jouw huid en lifestyle. Ik heb gekozen voor meerdere merken omdat elke huid een andere aanpak vergt. QMS voor huidverjonging met collageen, Nimue met zijn peelings, ESSE voor een gezond microbioom en Me-line voor een huid met overmatig pigment.

Het verwijderen van oneffenheden op de huid heeft mijn bijzondere interesse, hiervoor heb ik diverse opleidingen gedaan waaronder dermatologie voor schoonheidsspecialisten om dit vakkundig en veilig te kunnen doen. Recent ben ik begonnen met de DAS plasma techniek om ook rimpels en huidveroudering intensief te kunnen behandelen. Ik geniet, als ik samen met mijn client die mooie en gezonde huid kan realiseren. Ik ben een absolute vakidioot die met veel plezier investeert in kennis door het bezoeken van de beurzen, het jaarlijkse Huyd congres en ik volg elk jaar mooie opleidingen om mijn kennis uit te breiden.

Specialisaties: Acnétherapie, Camouflage therapie, Pigmentspecialist, Bindweefselmassage, Verwijderen van oneffenheden op de huid, Laserontharing, Peelings , Micro Needling, Anti-aging en DAS plasma.

Ik ben op afspraak aanwezig van dinsdag t/m zaterdag.

Danielle

AGB code: 89101947
Hoi ik ben Danielle en met veel plezier werkzaam bij Davi skin.

Ik ben allround schoonheidsspecialiste met de specialisaties acne en bindweefselmassage en ben tevens gediplomeerd sportmasseuse. Het allerleukste vind ik de afwisseling op een dag en de verschillende behandelingen die ik mag uitvoeren. Ik hou van mijn vak omdat ik er van hou de cliënt te laten stralen en ik de cliënt een ontspannen gevoel kan geven. Ik haal het meeste voldoening uit het werk als u met een glimlach de salon verlaat en daar doe ik mijn uiterste best dan ook voor!

Specialisaties: Acné therapie, Huidverbeterende peelings en behandelingen, Bindweefselmassage uitgebreid, Ontspanningsmassage voor gelaat en lichaam, Sportmassage en Wax en wenkbrauwspecialiste.

Danielle is aanwezig op Dinsdag, Donderdag & Zaterdag

Vanaf januari ook op vrijdag.

Drs. Irene Veth

BIG nummer: 39918852201
Dokter Irene is heeft haar opleiding Master of Medical Science afgerond aan de Universiteit van Maastricht. Naast haar studie heeft ze zich altijd ingezet voor patiënt gerichte zorg tijdens het simulatie patiënt contact, zij heeft ook lange tijd nog als simulatie patiënt geacteerd.

Tijdens haar studie heeft zij meerdere stages doorlopen bij de snijdende specialisaties, hartchirurgie en later in de plastische en reconstructieve chirurgie in het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven. Hier heeft ze vele operatieve behandelingen uitgevoerd en een onderzoek opgezet voor handchirurgie.

Sinds 2017 is Dokter Irene zich gaan specialiseren als Cosmetisch arts en lid geworden van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde). Zij heeft voor de opleiding meerdere trainingen in het binnen en ook buitenland gevolgd om te blijven innoveren binnen het vak. Tevens bezoekt zij elk jaar internationale congressen om over de nieuwste technieken en ontwikkelingen te leren.

Het consult en de kennismaking met de cliënten is voor haar net zo belangrijk als het behandelen zelf. Educatie en voorlichting zijn de basis voor het overdragen van de meest natuurlijke resultaten. Tevens geeft zij anti-aging en preventieve adviezen om zo lang mogelijk resultaat van de behandeling te behouden. “Ik wil samen met de cliënt werken naar een individueel behandelplan en ervoor dat jouw uiterlijk weer straalt zoals je innerlijk!”