Definitief ontharen met de nieuwe Elits Epil808 Diode laser

Wil je je in de zomer ook niet meer druk hoeven maken over stoppeltjes óf heb je altijd zo’n last van ingegroeide haartjes bij oksels, bikinilijn of benen?

Met onze methoden behoren scheren, harsen, epileren en ontharingscrèmes definitief tot het verleden! Hoe dit kan? Met de Diode -techniek wordt via licht, warmte opgewekt in de haarzakjes en haarstamcellen. Door deze warmte worden de haarzakjes en de haarstamcellen vernietigd, waarna ze nooit meer een haartje kunnen produceren.

Voor het hele lichaam

Op elk deel van uw lichaam (mits voldoende pigment) kan nu, met als resultaat een haarreductie van 80 tot 90%, ongewenste haargroei snel behandeld worden. Door de haargroeicycli zijn gemiddeld 8 behandelingen nodig voor een bevredigend eindresultaat waarbij tussen de behandelingen een periode zit van tussen de 4 en 12 weken. Om het resultaat van de kuur optimaal te houden adviseren wij ieder jaar één onderhoudsbehandeling.

Onze apparatuur voldoet aan de europesche eisen. is CE medisch gekeurd en zijn veilig en doeltreffend. Onze ervaring van ruim 15 jaar zorgt ervoor dat het resultaat van de behandelingen optimaal en veilig is. Kom langs voor een vrijblijvende intake en/of gratis proefflits en ervaar het zelf.

Onze apparatuur is CE, TUV en FDA goedgekeurd.

Haargroeifasen

Haren groeien in verschillende fasen, alleen de haren die in de anagene (=actieve) groeifase zitten kunnen definitief vernietigd worden. Daarom zijn meerdere behandelingen noodzakelijk om al de haren in de anagene fase te kunnen flitsen en vernietigen. Het totale aantal behandelingen verschilt per individu omdat dit afhankelijk is van een aantal lichamelijke factoren zoals bijvoorbeeld de hormoonhuishouding.

Belangrijke informatie

De behandeling heeft het beste resultaat indien de huid niet te bruin is. Dus twee weken voor de behandeling niet in de zon, onder de zonnebank of een self-tanner gebruiken. Ook na de behandeling een aantal dagen uit de zon blijven. De haren mogen een maand voor de behandeling niet meer gewaxt of geëpileerd worden. Scheren mag wel.