Medisch geschoold

Bij DAVI-Skin & More gaan we verder dan de reguliere schoonheidsverzorging, we houden de huid van onze klanten in de gaten en leggen eventuele plekjes en vlekjes indien nodig vast.

De dermatologische huidkennis (U-consultancy) richt zich op preventie en het herkennen van aandoeningen als eczeem, proriasis, acnesoorten, schimmels, en huidkanker. Als je de aandoening niet kent, kan je hem ten slotte ook niet herkennen. De medische kennis geeft ons veel meer inzicht en kennis waardoor we weten wanneer we de klant moeten doorverwijzen naar bijvoorbeeld de huisarts of dermatoloog. Daarbij gaat het ook om achtergronden van huidproblemen, de effecten van bijvoorbeeld medicatie op de huid.

Ook zijn wij beter in staat te beoordelen of een huidprobleem cosmetisch op te lossen is of niet. De ene roodheid is de andere roodheid niet, het ene moedervlekje het andere niet. En soms zijn de verschillen minimaal.

De lijn of grens tussen wanneer kunt je volstaan met bijvoorbeeld een hydraterend masker of juist een intensieve peeling is vaak heel dun. Medische kennis helpt bij het verduidelijken van deze grens. Het is dus vooral de kennis die van meerwaarde is.

De opleiding voor dermatologie die we hebben gevolgd is ontwikkeld door dermatologen en de lessen worden ook gegeven door dermatologen dit alles om meer verdieping en kennis te verkrijgen, ook word gewerkt volgens de actuele dermatologische richtlijnen die goed aansluiten bij de hedendaagse praktijk.

Zo ontstaat een beter resultaat en kunnen we de klanten goed advies geven of doorverwijzen.

Ook zijn wij aangesloten bij de ANBOS en Skin register.

Medisch