OPTIPHI

Optiphi is een Zuid-Afrikaanse cosmeceutical met advanced delivery systemen en hoge percentages werkzame ingrediënten. De producten van deze Zuid-Afrikaanse marktleider zijn ontstaan uit diverse onderzoeken binnen de wondgenezingsindustrie (Medika SA), aan de hand van een drie jaar durend project met als centrale vraag:

“Wat zou het meest ideale product zijn voor de huid?”

Een brede serie producten is ontwikkeld, op basis van de multidisciplinaire ervaring van experts in dermatologie. Dankzij de expertise uit deze verschillende achtergronden is Optiphi voortdurend in staat om de allerbeste huid herstellende producten te creëren. Deze marktleider werkt samen met (bio)chemici, genetica specialisten en plastische chirurgen. Dit maakt het een hele sterke speler in het veld, met ruime achtergrondkennis, die geen concessies doet op de kwaliteit én de uitstraling van producten.

Optiphi heeft drie ranges ontwikkeld namelijk de classic, active & delta (medisch). Optiphi heeft specifieke expertise, producten en behandelingen in huis om snel en doelgericht te kunnen behandelen. Overal richt Optiphi zich op de cellen in de huid, om daar een ‘Positive Homeostatic Influence (PHI)’ te creëren. ‘Homeostatisch’ staat kort gezegd voor het systeem dat de huishouding van een cel, weefsel of organisme in balans houdt – voor een soepel fysiologisch proces. Een goede huishouding zorgt voor een optimale celfunctie, die weer positieve bijdraagt aan huidverjonging. Optiphi wordt ingezet door zeer diverse behandelaars, waaronder schoonheidsspecialisten, dermatologen en plastische chirurgen.