Acties

Wij gaan weer open!

v.a. 3 maart zijn wij weer geopend en kun je een afspraak maken via ons boekinssysteem

NIEUW!

ESSE Skincare
Na lang zoeken hebben wij een prachtig nieuw merk gevonden wat aan al onze wensen voldoet.
ESSE is een uitgebreide productlijn rijk aan pre- en probiotica die met name de verstoorde balans van de huid goed kan herstellen.
Een huid die volledig in balans is beter gewapend tegen invloeden van buitenaf zoals milieuvervuiling, UV-schade en weersinvloeden.
Logischerwijs zal de huid hierdoor ook minder snel verouderen en voel je je letterlijk lekkerder in je vel.

ESSE is ontwikkeld door wetenschapper Trevor Steyn die het microbioom van een gezonde huid heeft bestudeerd, hij kwam erachter dat waar een goede bacterie op onze huid zat de plaats voor slechte ziekmakende bacterien word ingenomen door de goede met als gevolg dat vele huidproblemen waaronder eczeem, rosacea, acne veel doeltreffender te behandelen zijn.
De ESSE producten hebben aangename natuurlijke aroma’s van plantenextracten en essentiele olien en zijn hierdoor ook geschikt voor ontspannende behandelingen, wij zijn er in ieder geval helemaal weg van!
Het merk is biologisch, vegan, CO2 neutraal en ook parabeen en micro plastic vrij.
De nieuwe revolutie op beautygebied en de cosmetica van de toekomst!

Er zijn handige probeersets verkrijgbaar in 4 soorten (39,00) we adviseren je graag welke set voor jouw huid het meest geschikt is.
Ook is er een mooie voordeelbox verkrijgbaar waarbij je een reiniger en 24 uurs creme koopt (van 105 tot 117 euro) en een serum twv 50 euro cadeau krijgt.
Meer weten? lees er alles over op www.esseskincare.nl